Ponykamp Ameland

Ponykamp Ameland

“Kun je goed stappen, draven en galopperen en ben je ook nog tussen de 11 en de 15 jaar? Beleef dan nu een geweldige week bij Ponykamp Ameland! De hele week lekker met je pony bezig zijn, elke dag een paar uur rijden, een kleine groep met veel gezelligheid en als het weer meezit een fantastische picknicktocht van ongeveer 4 uur met picknick op het strand !”

Ponykamp Ameland is een kleinschalig ponykamp op het prachtige waddeneiland Ameland. Voor het ponykamp heb ik de website ontwerpen, de teksten geschreven en doe het beheer van de website. Daarnaast beheer ik ook de social media Facebook, Twitter en Instagram. Ik zorg voor regelmatige plaatsing van foto’s, leuke weetjes en het laatste nieuws. Ook heb ik begin 2016 een online campagne opgezet om meer bekendheid te verkrijgen. Deze was zeer succesvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>