Vereniging Groepsverblijven Ameland

Vereniging Groepsverblijven Ameland

“Vereniging Groepsverblijven Ameland is een vereniging die de groepsverblijven op het waddeneiland Ameland samenbrengt. Het is een overkoepelende organisatie waar de groepsverblijven zich bij aan kunnen sluiten.”

Voor de Vereniging Groepsverblijven Ameland heb ik de teksten voor de nieuwe website geschreven. Zij wilden duidelijke teksten hebben, zowel voor groepsaccommodaties die bij de vereniging aangesloten zijn als voor groepen die op zoek zijn naar een accommodatie op Ameland en meer over het eiland willen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>