Dierenbescherming Midden Nederland

Dierenbescherming Midden Nederland

“Dierenbescherming Afdeling Midden Nederland komt op voor dieren de het nodig hebben. Met 7000 leden, donateurs en vrijwilligers zetten wij ons in om dieren een goed leven te geven.”

Voor Dierenbescherming Midden Nederland ben ik werkzaam als Adviseur Communicatie en PR. In deze rol heb ik diverse uiteenlopende taken waaronder het beheer van de website, het schrijven en redigeren van (web)teksten, het onderhouden van perscontacten, het schrijven van persberichten. beheer van Facebook en Twitter en het opzetten en uitvoeren van het communicatieplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>