Penny

Penny

“Penny is het grootste paardentijdschrift voor de jeugd.”

Voor de Penny heb ik eenmalig een stripverhaal geschreven. Daarnaast ben ik Penny reporter en schrijf ik regelmatig nieuwtjes voor de Penny app en de website.

PaardrijdenophetStrand.nl

PaardrijdenophetStrand.nl

“Wil je Ameland ontdekken vanaf de rug van het paard en heerlijk over het strand galopperen? Dat kan bij ons! Wij organiseren paardrijdtochten en ruiterweekenden op Ameland.”

Voor PaardrijdenophetStrand.nl heb ik de website ontworpen, de teksten geschreven en beheer ik de website. Ook beheer ik de facebookpagina en heb ik begin 2016 een succesvolle online campagne opgezet.

NationaleBeroepengids.nl

NationaleBeroepengids.nl

“NationaleBeroepengids.nl biedt informatie over beroepen en alles wat met beroepen te maken heeft zoals opleidingen, vacatures, carrière, cv’s, solliciteren, arbeidsvoorwaarden en salarissen.”

Sinds 2012 ben ik werkzaam als tekstschrijver voor NationaleBeroepengids.nl. Ik schrijf wekelijks informatieve artikelen over uiteenlopende beroepen en plaats deze op de website.

Vereniging Groepsverblijven Ameland

Vereniging Groepsverblijven Ameland

“Vereniging Groepsverblijven Ameland is een vereniging die de groepsverblijven op het waddeneiland Ameland samenbrengt. Het is een overkoepelende organisatie waar de groepsverblijven zich bij aan kunnen sluiten.”

Voor de Vereniging Groepsverblijven Ameland heb ik de teksten voor de nieuwe website geschreven. Zij wilden duidelijke teksten hebben, zowel voor groepsaccommodaties die bij de vereniging aangesloten zijn als voor groepen die op zoek zijn naar een accommodatie op Ameland en meer over het eiland willen weten.

Dierenbescherming Midden Nederland

Dierenbescherming Midden Nederland

“Dierenbescherming Afdeling Midden Nederland komt op voor dieren de het nodig hebben. Met 7000 leden, donateurs en vrijwilligers zetten wij ons in om dieren een goed leven te geven.”

Voor Dierenbescherming Midden Nederland ben ik werkzaam als Adviseur Communicatie en PR. In deze rol heb ik diverse uiteenlopende taken waaronder het beheer van de website, het schrijven en redigeren van (web)teksten, het onderhouden van perscontacten, het schrijven van persberichten. beheer van Facebook en Twitter en het opzetten en uitvoeren van het communicatieplan.

Ponykamp Ameland

Ponykamp Ameland

“Kun je goed stappen, draven en galopperen en ben je ook nog tussen de 11 en de 15 jaar? Beleef dan nu een geweldige week bij Ponykamp Ameland! De hele week lekker met je pony bezig zijn, elke dag een paar uur rijden, een kleine groep met veel gezelligheid en als het weer meezit een fantastische picknicktocht van ongeveer 4 uur met picknick op het strand !”

Ponykamp Ameland is een kleinschalig ponykamp op het prachtige waddeneiland Ameland. Voor het ponykamp heb ik de website ontwerpen, de teksten geschreven en doe het beheer van de website. Daarnaast beheer ik ook de social media Facebook, Twitter en Instagram. Ik zorg voor regelmatige plaatsing van foto’s, leuke weetjes en het laatste nieuws. Ook heb ik begin 2016 een online campagne opgezet om meer bekendheid te verkrijgen. Deze was zeer succesvol.