Penny

Penny

“Penny is het grootste paardentijdschrift voor de jeugd.”

Voor de Penny heb ik eenmalig een stripverhaal geschreven. Daarnaast ben ik Penny reporter en schrijf ik regelmatig nieuwtjes voor de Penny app en de website.

PaardrijdenophetStrand.nl

PaardrijdenophetStrand.nl

“Wil je Ameland ontdekken vanaf de rug van het paard en heerlijk over het strand galopperen? Dat kan bij ons! Wij organiseren paardrijdtochten en ruiterweekenden op Ameland.”

Voor PaardrijdenophetStrand.nl heb ik de website ontworpen, de teksten geschreven en beheer ik de website. Ook beheer ik de facebookpagina en heb ik begin 2016 een succesvolle online campagne opgezet.

Teksten

Teksten

Pakkende en duidelijke teksten zorgen ervoor dat de lezer weet wat u aanbiedt en gemotiveerd wordt om verder te lezen. Elke tekst is anders en wordt aangepast aan het doel en de doelgroep.

Teksten nodig voor uw website, folder of persbericht? Ik kan voor u teksten schrijven en bestaande teksten redigeren.

Websites

Websites

In deze tijd heeft elk bedrijf een eigen website. Bezoekers moeten informatie snel en duidelijk kunnen vinden en tot actie overgaan.

Wilt u een website voor uw bedrijf? Ik kan deze voor u ontwikkelen en indien nodig ook de teksten voor de website schrijven. Ik werk hiervoor met het programma WordPress. Hiermee kunt u daarna ook zelf eenvoudig (kleine) aanpassingen aan uw website doen. Maar ik kan de website natuurlijk ook voor u onderhouden en aanpassen.

NationaleBeroepengids.nl

NationaleBeroepengids.nl

“NationaleBeroepengids.nl biedt informatie over beroepen en alles wat met beroepen te maken heeft zoals opleidingen, vacatures, carrière, cv’s, solliciteren, arbeidsvoorwaarden en salarissen.”

Sinds 2012 ben ik werkzaam als tekstschrijver voor NationaleBeroepengids.nl. Ik schrijf wekelijks informatieve artikelen over uiteenlopende beroepen en plaats deze op de website.

Communicatie

Communicatie

Vragen van de pers kunnen vaak lastig zijn. Ook is het goed om een duidelijk communicatieplan voor uw bedrijf te hebben en zo te weten hoe u stap voor stap uw doel kan bereiken.

Advies nodig op het gebied van communicatie? Wilt u hulp bij contact met de pers, advies over een communicatieplan of ander advies op het gebied van communicatie? Ik kan u helpen.

Social Media

Social Media

Social Media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zowel privé als zakelijk spelen zij een belangrijke rol. Bijna iedereen is wel bekend met Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Er zijn veel social media die u kunt gebruiken voor uw bedrijf. Welke sociale media kunt u het beste gebruiken en hoe zet u deze optimaal in? Ik kan u hierin helpen, adviseren en social media voor u onderhouden.